Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Erwin schrijft

Erwin schrijft

Verhalen in een notendop, confessies uit de boudoir, curiositeiten, statements, woede en liefde.

Mijn homo-dilemma

Mijn homowekker liep al meerdere keren af. Opstaan om half zeven op een zaterdag, het is geen lachertje maar het moet. Ik slaak dan ook niet zo’n typische jannettengil. Met veel tegenzin verlaat ik mijn homobed waar rechts van mij mijn homopartner, hoe kan het anders, diep doorsnurkt. Kat Felix – en ik weet niet of hij homo is want hij is allang gesteriliseerd maar toch, hij woont samen met twee mannen.. Felix, een beetje discretie!

 

Het is nog donker en ik strompel naar mijn homokeuken om een homokoffie te drinken. Heerlijk zo homo-achtig de dag beginnen! Geen tijd te verliezen, hop naar de homobadkamer en een homodouche nemen. Zo homo-isch is zich wassen ook weer niet hoor, shampoo van Fructis en Nivea douchegel zijn niet bepaald homoproducten. Het warme homowater (de waterfactuur wordt betaald door twee homo’s dus..) doet deugd en kijk, na amper vijf minuten ben ik al uit de douche, zonder mezelf aan te raken of bezoek te krijgen van mijn slapende vriend. Homo’s doen dat toch allemaal in hun homobadkamer? Toch raar hoor.. en hoe zit dat nu met die crèmekes? Homocrèmekes? Een potje hydraterende crème alweer van Nivea, per definitie homocrème en homotandpasta want die kopen we ook samen met het gezamenlijk budget. Maar Nivea…

 

De kleren. Ai, wat een dilemma, een typisch homodilemma : wat ga ik aandoen? Een homohemd of ga ik meer voor de heterostijl?

 

Naar de les. Met de metro. Ik veronderstel dat “de les” en “de metro” per definitie hetero zijn. Nieuwe module, nieuwe leerlingen. Ja, uiteraard is het belangrijk te weten wie homo is en wie hetero is. Zo kan ik mijn leraarbeleid aanpassen en iedereen gelukkig maken. En zeker de diversiteit uitsluiten in mijn klas!

 

Thuisgekomen en een stukje zelfgemaakte, je raadt het al, homozalmtaart, opgewarmd. Heerlijk zo te eten aan mijn homobureau met mijn homocomputer en mijn homomuziek.

 

Straks nog een homonamiddagdutje doen. Wat moet iemand zich daarbij voorstellen? Niet veel, gewoon iemand die op een homocanapé zijn benen uitstrekt met op de achtergrond Planet Animal. Hetero’s doen dat toch ook?

 

Wat is het toch heerlijk zo homo te leven, dag in dag uit. Alleen weet ik niet zo goed wat dat betekent maar men zegt het mij toch. En ik lees het. En het gebeurt ook in Vlaanderen. Misschien toch maar naar Antwerpen verhuizen? En me daar gaan gedragen als een homo zoals lokale overheden dat aanraden. En te leven naar keuze : in een kast van een villa of in de kast als homo.

Partager cet article

Repost 0

Commenter cet article